Elnöki köszöntő

Tisztelt Látogatóink!
Kedves Érdeklődők!

Köszöntöm, Önöket a Magyar Asztalitenisz Szövetség Sport Legyen a Tiéd (SLT) honlapján!natran_roland

A Magyar Asztalitenisz Szövetségnek nem titkolt célja, hogy az SLT program keretében az általános iskolákban rendszeresen ping-pongozó mintegy 6000-8000 kisgyerek a későbbiekben akár a magyar asztalitenisz élsport utánpótlás bázisát is jelenthesse.

Ezért a honlap célja a pedagógusuknak minél jobban megkönnyíteni az asztalitenisz órák bevezetését az általános iskolákba és tájékoztatni őket a programmal kapcsolatos eseményekről, versenyekről és továbbképzésekről.

Bízunk benne, hogy az általános iskolai napi testnevelés keretein túl az eszközök akár a szabadidő hasznos eltöltésében is a gyerekek rendelkezésére állhatnak mind a tömegsport, mind a versenysport keretein belül. Így a program hozzájárulhat akár a gyermekekkel közös élmények, a sportolásban rejlő örömök pedagógusokkal, szülőkkel, sportszerető felnőttekkel együtt történő átéléséhez is.

Munkájukhoz sok sikert, az eszközök használatához a Magyar Asztalitenisz Szövetség nevében sok örömet kívánok!

Üdvözlettel,

Nátrán Roland a Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöke

 

Tisztelt Látogatóink!
Kedves Érdeklődők!

 

Köszöntöm, Önöket a Magyar Asztalitenisz Szövetség Sport Legyen a Tiéd (SLT) honlapján!stocker_miklos

A SLT programot a Magyar Asztalitenisz kiemelten fontos programjának tartom, mert meggyőződésem, hogy az asztalitenisz olyan mozgásforma, amely a gyermekeknek élményt és örömet okoz, ugyanakkor eszköz és infrastruktúra igénye lehetővé teszi, hogy az iskolai év egészében űzhető, gyakorolható legyen. Mindemellett olyan labdajáték, amely a gyermekek egészséges fizikai fejlődését a test egészének igénybevételével, a finommotorikai képességek fejlesztésével, az állóképességet és dinamikus mozgást egyaránt fejlesztve szolgálja. A szakirodalomban foglaltakat alátámasztva az asztalitenisz programokat Magyarországon több éve folytató iskolák gyakorlati tapasztalatai azt igazolják, hogy a rendszeresen asztalitenisz foglalkozásokon részt vevő gyermekek írásképe szebb, olvasási készségük gyorsabban fejlődik, a gyermekek nyugodtabbak, koncentráció-képességük jobb, mint más, hasonló korú gyermekeké. Ezen jelenségek a rendszeres sport általános pozitív szerepén túl az asztalitenisz sport kedvező általános idegrendszeri hatásának, kiemelkedő finommotorikai és kognitív képességfejlesztő szerepének tulajdoníthatóak.

Munkájukhoz sok sikert, az eszközök használatához a Magyar Asztalitenisz Szövetség nevében sok örömet kívánok!

Üdvözlettel,

Dr. Stocker Miklós a Magyar Asztalitenisz Szövetség főtitkára

Sport Legyen a Tiéd! | 2016 - Magyar Asztalitenisz Szövetség

Az oldal használatához el kell fogadnod, a sütik használatát ezen az oldalon. tovább

Az SLT weboldal látogatásával Ön tudomásul veszi, és hozzájárulását adja ahhoz, hogy a honlapunkon tett látogatások során egy vagy több cookie-t küldünk számítógépére, amely(ek) révén böngészője megjegyzi az oldal tartalmát, így a lehető leggyorsabb betöltődést biztosítja az Ön számára.

Bezár